VARAUSEHDOT

Maksu pankki- tai luotto-kortilla.

Lisätiedot ja muut hinnat näet kohdasta hinnasto.

Ajoneuvon nouto ja palautus osoite; POSANTIE 6 B 3, 90620 OULU  / METRENT

Ajoneuvo luovutetaan aina tankki täynnä, ajoneuvo on myös palautettava tankki täynnä.

Sitova varaus vuokrauksesta ajalle (tekemäsi varauksen tiedot ja auton koko / luokitus ja mahdolliset lisäpalvelut).

Nouto tulee tapahtua sovittuna aloitus aikana, jos autoa ei noudettu 1h sovitun aloituksen jälkeen, katsotaan vuokraus perutuksi asiakkaan toimesta, tästä lähetetään lasku asiakkaalle, mikäli vuokrausta ei ole maksettu etukäteen. Vuokraajalla tällöin oikeus vuokrata kolmannelle osapuolelle, mikäli noutoaikaa ei erikseen sovita yhteisellä sopimuksella myöhemmäksi.

Varaus on sitova ja maksettava kokonaan jos perutaan 48h ennen vuokran alkua.

Aikaisemmin peruttuna maksettava vähintään puolet sovitusta hinnasta, kuitenkin vähintään 50€.

Mikäli emme pysty vuokraamaan autoa teille meistä johtumattomasta syystä sovittuna aikana esim. autoa ei aikaisempi palauttanut sovitusti, kolarin tai muun vuokraamosta riippumattomasta syyn takia, emme ole korvausvelvollisia, koitamme järjestää vastaavan ajoneuvon tilalle, tällöin jos ette saa ajoneuvoa käyttöönne, ette ole korvausvellisia.

Oman auton voi jättää parkkiin vuokrauksen ajaksi maksutta, töpselipaikka 5€/alkava vuorokausi.

Muistathan ottaa ajokortin mukaan, avaimet luovutetaan ajokortin esittämistä vastaan. Kuva tai kopio kortista ei riitä, mikäli ajo-oikeutta ei pystytä todistamaan tai vuokraamolla on syytä epäillä asiakkaan ajokuntoa, katsotaan vuokraus perutuksi asiakkaan toimesta.

Vuokraamolla on oikeus tehdä katevaraus. Mikäli asiakas laiminlyö vuokrasopimusta, on vuokraamolla oikeus veloittaa koko katevaraus ilman eri ilmoitusta.

Mikäli sopimusehtoja on noudatettu ja vuokrakohde palautettu ilman huomautettavaa, vapauttaa vuokraamo katevarauksen mahdollisimman pian, tältä ajalta ei makseta korkoa, tai mitään muutakaan hyvitystä asiakkaalle. Katevaraus on yleensä 300 €, ellei varaus vahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. 

Mikäli B-ajokorttin myöntämisestä on alle 5-vuotta, on katevaraus 2.000 €. 

Jos B-ajokortin myöntämisestä on yli 5-vuotta, on katevaraus yleensä 300 €.

Hyväksymällä varausehdot, hyväksyt myös hinnaston ja sopimuksen yleisineen vuokrausehtoineen, jotka toimitamme pyytämäänne sähköpostiosoitteeseen erillisestä pyynnöstä. Myös hinnastossa mainitut muut hinnat, esim. ajokortti myönnetty alle 5 vuotta sitten lisätään vuokrauksen hintaan, ellei sitä ole jo erikseen ilmoitettu ja hinnoiteltu varausvahvistus viestissä ilmenevissä hinnoissa.

METRENT

POSANTIE 6 B 3, 90620 OULU